36 multifunctionele bedrijfsunits

Alle bedrijfsunits zijn inmiddels verkocht.

 

Ondernemen op een representatieve en goed bereikbare locatie. De bedrijfs- en kantoorunits van Hanzekade zijn niet de standaard bedrijfsunits zoals je die zoveel ziet. De vier bedrijfsverzamelgebouwen hebben een stoere authentieke uitstraling: twee verdiepingen, schuine sheddaken, bakstenen voorgevels en veel staal. Zo passen ze naadloos in de bruisende woon-werkomgeving van deze nieuwe buurt in Vathorst met hoogwaardige architectuur.

 

Kleinschalige bedrijvigheid

De 36 individuele bedrijfsunits, met vloeroppervlakten van 85 tot 145 m2, zijn geschikt voor diverse typen hoogwaardige kleinschalige bedrijven en ondernemers. Denk hierbij aan een schilder, een personal trainer of ambachtelijke meubelmaker, maar ook aan ondernemingen in de zakelijke dienstverlening, zoals een administratie- of advocatenkantoor. Er zijn verschillende typen units, die eventueel onderling gekoppeld kunnen worden. Ook de indeling en inrichting kunnen worden afgestemd op de individuele wensen van de ondernemer. De bouw staat gepland in het 3de kwartaal van 2020.

 

Bereikbaarheid en ligging

De bedrijfsruimtes van Hanzekade zijn mooi centraal gelegen aan de oostkant van Vathorst in Amersfoort, dicht bij belangrijke uitvalswegen. Voorzieningen zoals station Vathorst en winkelcentrum Vathorst bevinden zich op loop- of fietsafstand. Ook over de toegankelijkheid ter plekke is nagedacht: aan de voorkant komen fietsers en voetgangers; bedrijfsverkeer komt via een weg aan de achterkant, zodat verkeersstromen elkaar niet in de weg zitten.

 

Karakteristieke woningen

Hanzekade heeft een heel gevarieerd aanbod. Kies uit statige grachtenpanden aan de levendige kade, sfeervolle dorpse huizen en compacte woningen met een stoere uitstraling. Er is voor ieder wat wils - voor starters én doorstromers.

Royale appartementen

Stadse luxe, met water voor de deur en natuur direct om de hoek. Dat is wat de royale en lichte appartementen in Hanzekade te bieden hebben. En met woonoppervlaktes variërend van ongeveer 48 m2 tot 73 m2 valt hier echt wat te kiezen.