Op het ruime balkon met uitzicht op het water kun je heerlijk buiten zitten.
* Deze visual is puur illustratief, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Appartement 14 Type F (Maisonette)

Bouwnummer 14

Een royaal 4-kamerappartement met twee woonlagen en fraai uitzicht op het water. Verdeeld over de begane grond en de 1e verdieping heeft deze maisonnette een woonoppervlakte van ruim 130 m2. Deze woning biedt niet alleen heel veel ruimte maar ook alle gemakken die horen bij een luxueus appartement.

De entree van de woning bevindt zich op de begane grond, aan de levendige Terschellingkade. Na de entree betreedt je een riante woonkeuken, een ideale plek om met vrienden en familie te genieten van eten, drinken en gezelligheid. Vanuit de woonkeuken kom je via de trap boven in de grote woonkamer (40 m2), voorzien van een ruim balkon met uitzicht op de gracht. Deze verdieping bevat verder een badkamer, een apart toilet op de overloop en 2 comfortabele slaapkamers.

 

 

 

i
 • Uitzicht op het water
 • Woonoppervlakte van circa 130,5 m2
 • 4-kamer appartement
 • Woonkeuken op BG, woonkamer op 1ste verdieping, 2 slaapkamers, badkamer en een apart toilet op overloop (1ste)
 • Ruim balkon (1ste)
 • Eigen parkeerplaats op binnenterrein
 • Berging, bereikbaar vanuit de woning met uitgang naar binnenplaats
 • Entree woning aan de straat
 • Duurzaam, gasloos en energiezuinig met een warmtepompboiler
 • Verwarming d.m.v. elektrische radiatoren
 • Zonnepanelen 14 stuks van 320 WP

Voor nadere informatie en/of prijzen kun je
contact opnemen met Woonvast Makelaars

033 - 422 10 10
Begane grond
1e verdieping
Vraag hieronder de projectdocumentatie en verkooptekening aan

Keuken

De keuken van nu fungeert meer en meer als een warme leefplek. Een ruimte om met je familie, vrienden of gewoon met zijn tweeën te genieten van eten, drinken en gezelligheid. Je wilt de keuken dan ook precies kunnen afstemmen op jouw persoonlijke wensen, bij de showroom of keukenwinkel van jouw eigen keuze! Daarom hebben we ervoor gekozen de appartementen exclusief keuken te leveren. Hou er wel rekening mee dat jouw droomkeuken pas wordt geplaatst na oplevering van het appartement.

Badkamer

De badkamer speelt een steeds grotere rol in ons wooncomfort. Een plek om tot rust te komen en te genieten van een moment voor jezelf. Het appartement wordt opgeleverd inclusief een badkamer die is voorzien van goede kwaliteit sanitair. Uiteraard staat het je helemaal vrij voor een andere invulling te kiezen. Tenslotte bepaal jij helemaal zelf hoe belangrijk je badkamer voor jou is!

Gasloos wonen

Bij Hanzekade is er aandacht voor duurzaam- en gasloos bouwen. Bijkomend voordeel van duurzaamheid: een lagere energierekening en meer wooncomfort. De appartementen hebben verschillende duurzame componenten welke per appartement verschillen. Warmtepomp, zonnepanelen, douche WTW, voor elk appartement is maatwerk geleverd. En voorzien van hoogwaardige isolatie, HR++ glas en duurzame bouwmaterialen. We voldoen hiermee aan de nieuwste wet- en regelgeving, zodat jouw woning klaar is voor de toekomst.

Heb je interesse in een appartement?

Bekijk ook de andere appartementen

terug naar de selector