Het appartement heeft zijn eigen tuin. Zet je stoel neer en geniet.
* Deze visual is puur illustratief, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Appartement 17 Type B

Bouwnummer 17

Dit lichte 3-kamer hoekappartement met een woonoppervlak van circa 95 m2 is ideaal voor wie op zoek is naar ruimte en gemak. Er zijn 3 appartementen van dit type verkrijgbaar: op de begane grond en op de 1e en 2e verdieping.

Dit appartement is gelegen op de begane grond en heeft een eigen tuin. Je komt via het beschutte binnenterrein bij je eigen appartement.

Deze appartementen ademen met hun fraaie bakstenen gevels helemaal de sfeer van de pakhuizen van vroeger. Vanbinnen bieden ze hedendaags comfort en een praktische indeling: een entreehal met apart toilet, 2 grote slaapkamers, een badkamer en een riante woonkamer/keuken met eetkamer.

i
 • Woonoppervlakte van circa 95 m2
 • 3-kamer appartement
 • Hoekappartement
 • Ruime woonkamer met eetkamer, 2 slaapkamers, badkamer en een apart toilet in de entreehal
 • Eigen tuin
 • Eigen parkeerplaats op binnenterrein
 • Individuele berging
 • Entree woning aan de binnenplaats van het woongebied
 • Duurzaam, gasloos en energiezuinig met een warmtepompboiler
 • Verwarming d.m.v. elektrische radiatoren
 • Zonnepanelen 10 stuks van 320 WP

Voor nadere informatie en/of prijzen kun je
contact opnemen met Woonvast Makelaars

033 - 422 10 10
Begane grond
Vraag hieronder de projectdocumentatie en verkooptekening aan

Keuken

De keuken van nu fungeert meer en meer als een warme leefplek. Een ruimte om met je familie, vrienden of gewoon met zijn tweeën te genieten van eten, drinken en gezelligheid. Je wilt de keuken dan ook precies kunnen afstemmen op jouw persoonlijke wensen, bij de showroom of keukenwinkel van jouw eigen keuze! Daarom hebben we ervoor gekozen de appartementen exclusief keuken te leveren. Hou er wel rekening mee dat jouw droomkeuken pas wordt geplaatst na oplevering van het appartement.

Badkamer

De badkamer speelt een steeds grotere rol in ons wooncomfort. Een plek om tot rust te komen en te genieten van een moment voor jezelf. Het appartement wordt opgeleverd inclusief een badkamer die is voorzien van goede kwaliteit sanitair. Uiteraard staat het je helemaal vrij voor een andere invulling te kiezen. Tenslotte bepaal jij helemaal zelf hoe belangrijk je badkamer voor jou is!

Gasloos wonen

Bij Hanzekade is er aandacht voor duurzaam- en gasloos bouwen. Bijkomend voordeel van duurzaamheid: een lagere energierekening en meer wooncomfort. De appartementen hebben verschillende duurzame componenten welke per appartement verschillen. Warmtepomp, zonnepanelen, douche WTW, voor elk appartement is maatwerk geleverd. En voorzien van hoogwaardige isolatie, HR++ glas en duurzame bouwmaterialen. We voldoen hiermee aan de nieuwste wet- en regelgeving, zodat jouw woning klaar is voor de toekomst.

Heb je interesse in een appartement?

Bekijk ook de andere appartementen

terug naar de selector