Op het ruime balkon kun je lekker buiten zitten met een weids uitzicht over de omgeving.
* Deze visual is puur illustratief, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Appartement 30 type B

Bouwnummer 30 Prijs €218.000

Dit appartement bevindt zich op de 3de verdieping en heeft een ruime (opberg)zolder met vlizotrap. De entree van het woongebouw is een ruime overdekte binnenplaats met veel daglicht, afgewerkt met duurzame materialen en het nodige groen. Dit is een mooie ruimte om gezellig een praatje te maken met je buren. Via de binnenplaats ga je met de trap of de lift naar je verdieping en via de open binnengalerij naar je eigen woning.

Het appartement zelf bevat een entreehal met apart toilet, slaapkamer, badkamer en een lichte woonkamer/keuken. De hoge ramen, bijna van vloer tot plafond, zorgen voor een gevoel van ruimte en bieden een prachtig uitzicht op het water en de natuur in de omgeving. Op het ruime balkon kun je heerlijk buiten zitten.

i
  • 2-kamerappartement
  • Woonoppervlakte circa 48 m2
  • Ruime (opberg)zolder met vlizotrap
  • Balkon van circa 8,5 m2
  • Berging van circa 6 m2 in naastgelegen berginggebouw
  • Inpandige gemeenschappelijke fietsenstalling
  • Duurzaam, gasloos en energiezuinig, verwarming d.m.v. elektrische radiatoren
  • Voorzien van 7 stuks zonnepanelen minimaal 300 Wp
  • Warmte terugwinning middels Douche WTW
  • Duurzaam ventilatiesysteem voor fris binnenklimaat

Voor nadere informatie en/of prijzen kun je
contact opnemen met Woonvast Makelaars

033 - 422 10 10
Derde Verdieping - Type B
Derde Verdieping - Zolder
Vraag hieronder de projectdocumentatie en verkooptekening aan

Keuken

De keuken van nu fungeert meer en meer als een warme leefplek. Een ruimte om met je familie, vrienden of gewoon met zijn tweeën te genieten van eten, drinken en gezelligheid. Je wilt de keuken dan ook precies kunnen afstemmen op jouw persoonlijke wensen, bij de showroom of keukenwinkel van jouw eigen keuze! Daarom hebben we ervoor gekozen de appartementen exclusief keuken te leveren. Hou er wel rekening mee dat jouw droomkeuken pas wordt geplaatst na oplevering van het appartement.

Badkamer

De badkamer speelt een steeds grotere rol in ons wooncomfort. Een plek om tot rust te komen en te genieten van een moment voor jezelf. Het appartement wordt opgeleverd inclusief een badkamer die is voorzien van goede kwaliteit sanitair. Uiteraard staat het je helemaal vrij voor een andere invulling te kiezen. Tenslotte bepaal jij helemaal zelf hoe belangrijk je badkamer voor jou is!

Gasloos wonen

Bij Hanzekade is er aandacht voor duurzaam- en gasloos bouwen. Bijkomend voordeel van duurzaamheid: een lagere energierekening en meer wooncomfort. De appartementen hebben verschillende duurzame componenten welke per appartement verschillen. Warmtepomp, zonnepanelen, douche WTW, voor elk appartement is maatwerk geleverd. En voorzien van hoogwaardige isolatie, HR++ glas en duurzame bouwmaterialen. We voldoen hiermee aan de nieuwste wet- en regelgeving, zodat jouw woning klaar is voor de toekomst.

Heb je interesse in een appartement?

Bekijk ook de andere appartementen

terug naar de selector