Geniet op het heerlijke dakterras of ruime balkon aan de voorkant met het uitzicht op het water
* Deze visual is puur illustratief, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Appartement 35 Type H

Bouwnummer 35

Dit 3-kamer hoekappartement op de 3e verdieping, met een woonoppervlakte van circa 120 m2, combineert luxe en ruimte. Vanuit de riante slaapkamer aan de achterkant ben je met één stap op een heerlijk dakterras op het zuidoosten. En ook aan de voorkant van het appartement kun je de buitenlucht opsnuiven. Vanuit de woonkeuken stap je zo een ruim balkon op om bijvoorbeeld ’s avonds te genieten van de laatste zonnestralen op het water van de gracht.

Je bereikt het appartement via het overdekte trappenhuis of de lift. Het appartement zelf bevat een ruime entreehal met apart toilet, badkamer, twee ruime slaapkamers en een royale woonkamer/keuken met uitzicht op de gracht. Als kers op de taart beschikt dit appartement over een eigen parkeerbox van 27,5 m2 op de begane grond: vanuit het appartement loop je via het trappenhuis rechtstreeks naar je auto.

 

 

i
 • Uitzicht op het water
 • Woonoppervlakte van circa 120 m2
 • 3-kamer appartement
 • Hoekappartement
 • Woonkamer, slaapkamer, badkamer en een apart toilet in de ruime entreehal
 • Ruim balkon met uitzicht op het water
 • Dakterras op het zuidoosten
 • Individuele parkeerbox 27,5 m2, de directe toegang vanuit het traphuis
 • Entree woning vanuit het overdekte traphuis
 • Duurzaam, gasloos en energiezuinig met een warmtepompboiler
 • Verwarming d.m.v. elektrische radiatoren
 • Zonnepanelen 11 stuks van 320 WP
 • Verdiepingen bereikbaar met lift

Voor nadere informatie en/of prijzen kun je
contact opnemen met Woonvast Makelaars

033 - 422 10 10
3e verdieping
Vraag hieronder de projectdocumentatie en verkooptekening aan

Keuken

De keuken van nu fungeert meer en meer als een warme leefplek. Een ruimte om met je familie, vrienden of gewoon met zijn tweeën te genieten van eten, drinken en gezelligheid. Je wilt de keuken dan ook precies kunnen afstemmen op jouw persoonlijke wensen, bij de showroom of keukenwinkel van jouw eigen keuze! Daarom hebben we ervoor gekozen de appartementen exclusief keuken te leveren. Hou er wel rekening mee dat jouw droomkeuken pas wordt geplaatst na oplevering van het appartement.

Badkamer

De badkamer speelt een steeds grotere rol in ons wooncomfort. Een plek om tot rust te komen en te genieten van een moment voor jezelf. Het appartement wordt opgeleverd inclusief een badkamer die is voorzien van goede kwaliteit sanitair. Uiteraard staat het je helemaal vrij voor een andere invulling te kiezen. Tenslotte bepaal jij helemaal zelf hoe belangrijk je badkamer voor jou is!

Gasloos wonen

Bij Hanzekade is er aandacht voor duurzaam- en gasloos bouwen. Bijkomend voordeel van duurzaamheid: een lagere energierekening en meer wooncomfort. De appartementen hebben verschillende duurzame componenten welke per appartement verschillen. Warmtepomp, zonnepanelen, douche WTW, voor elk appartement is maatwerk geleverd. En voorzien van hoogwaardige isolatie, HR++ glas en duurzame bouwmaterialen. We voldoen hiermee aan de nieuwste wet- en regelgeving, zodat jouw woning klaar is voor de toekomst.

Heb je interesse in een appartement?

Bekijk ook de andere appartementen

terug naar de selector