Elk appartement heeft een prachtig uitzicht. Op het ruime balkon kun je heerlijk buiten zitten. 
* Deze visual is puur illustratief, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Appartement 12 type C

Bouwnummer 12 Prijs €270.000

Dit ruime hoekappartement bevindt zich de 1ste verdieping. De entree van het woongebouw is een overdekte binnenplaats met veel daglicht, afgewerkt met duurzame materialen en het nodige groen. Dit is een prettige ruimte om even te gaan zitten en bij te praten met andere bewoners. Vanaf de binnenplaats ga je met de trap of de lift naar je eigen verdieping en via de open binnengalerij naar je woning.

Het appartement zelf is voorzien van een ruime entreehal met apart toilet en berging/techniekruimte. Met 2 slaapkamers is het zeer geschikt voor bijvoorbeeld jonge gezinnen, maar ook voor senioren of mensen die behoefte hebben aan meer ruimte. De woonkamer heeft grote hoge ramen die zorgen voor veel licht en een heerlijk gevoel van ruimte. Op het ruime balkon kun je lekker buiten zitten met een weids uitzicht over het groen en het water in de omgeving.

i
  • 3-kamerappartement
  • Hoekappartement
  • Woonoppervlakte circa 73 m2
  • Balkon van circa 8,5 m2, afsluitbaar en te gebruiken als wintertuin
  • Berging van circa 6 m2 in naastgelegen berginggebouw
  • Inpandige gemeenschappelijke fietsenstalling
  • Duurzaam, gasloos en energiezuinig met vloerverwarming
  • Verwarming d.m.v. warmte-koudeopslag (WKO)
  • Duurzaam ventilatiesysteem voor fris binnenklimaat

Voor nadere informatie en/of prijzen kun je
contact opnemen met Woonvast Makelaars

033 - 422 10 10
Eerste Verdieping - Type C
Vraag hieronder de projectdocumentatie en verkooptekening aan

Keuken

De keuken van nu fungeert meer en meer als een warme leefplek. Een ruimte om met je familie, vrienden of gewoon met zijn tweeën te genieten van eten, drinken en gezelligheid. Je wilt de keuken dan ook precies kunnen afstemmen op jouw persoonlijke wensen, bij de showroom of keukenwinkel van jouw eigen keuze! Daarom hebben we ervoor gekozen de appartementen exclusief keuken te leveren. Hou er wel rekening mee dat jouw droomkeuken pas wordt geplaatst na oplevering van het appartement.

Badkamer

De badkamer speelt een steeds grotere rol in ons wooncomfort. Een plek om tot rust te komen en te genieten van een moment voor jezelf. Het appartement wordt opgeleverd inclusief een badkamer die is voorzien van goede kwaliteit sanitair. Uiteraard staat het je helemaal vrij voor een andere invulling te kiezen. Tenslotte bepaal jij helemaal zelf hoe belangrijk je badkamer voor jou is!

Gasloos wonen

Bij Hanzekade is er aandacht voor duurzaam- en gasloos bouwen. Bijkomend voordeel van duurzaamheid: een lagere energierekening en meer wooncomfort. De appartementen hebben verschillende duurzame componenten welke per appartement verschillen. Warmtepomp, zonnepanelen, douche WTW, voor elk appartement is maatwerk geleverd. En voorzien van hoogwaardige isolatie, HR++ glas en duurzame bouwmaterialen. We voldoen hiermee aan de nieuwste wet- en regelgeving, zodat jouw woning klaar is voor de toekomst.

Heb je interesse in een appartement?

Bekijk ook de andere appartementen

terug naar de selector