Zorgeloos wonen
* Deze visual is puur illustratief, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Stadswoning 44

Bouwnummer 44

Robuuste woningen met een donkerbruine baksteen, heldere lichte kleuren en fraaie raampartijen. Dit zijn ideale huizen voor starters en jonge gezinnen.

Beneden een royale keuken en ruime woonkamer, boven een badkamer en 3 fraaie slaapkamers. Deze huizen zijn comfortabel en duurzaam gebouwd en kennen een praktische indeling. En in de achtertuin zit je heerlijk vrij en beschut; kinderen kunnen hier ongedwongen spelen. Zet je stoel neer en geniet.

i
 • woonoppervlakte circa 97 m²
 • kaveloppervlakte circa 126 m²
 • 2 woonlagen
 • beukmaat 5,4 m²
 • 3 slaapkamers
 • achtertuin op het westen
 • ruime berging in de achtertuin
 • duurzaam, gasloos en energiezuinig huis
 • warmteopwekking tapwater d.m.v. warmtepompboiler
 • ruimteverwarming door middel van elektrische radiatoren
 • ventilatiesysteem met natuurlijke toevoer voor een fris binnenklimaat
 • zonnepanelen 14 van 320 Wp

Voor nadere informatie en/of prijzen kun je
contact opnemen met Woonvast Makelaars

033 - 422 10 10
Begane grond
1e verdieping

Tuinen

In Hanzekade vind je het groen niet alleen om de hoek, maar ook veel dichterbij: je eigen achtertuin. Of je nu een huis hebt aan de gracht of in de rustige straten van de Vlieland- of Amelandhof, je hebt altijd een fijne beschutte tuin waar je heerlijk vrij kunt zitten en kinderen ongedwongen kunnen spelen. Een plek om samen met familie en vrienden te genieten van een gezellige barbecue of een drankje. Wat wil je nog meer?

Gasloos wonen

Bij Hanzekade is er aandacht voor duurzaam- en gasloos bouwen. Bijkomend voordeel van duurzaamheid: een lagere energierekening en meer wooncomfort. De appartementen hebben verschillende duurzame componenten welke per appartement verschillen. Warmtepomp, zonnepanelen, douche WTW, voor elk appartement is maatwerk geleverd. En voorzien van hoogwaardige isolatie, HR++ glas en duurzame bouwmaterialen. We voldoen hiermee aan de nieuwste wet- en regelgeving, zodat jouw woning klaar is voor de toekomst.

Keuken

De keuken van nu fungeert meer en meer als een warme leefplek. Een ruimte om met je familie, vrienden of gewoon met zijn tweeën te genieten van eten, drinken en gezelligheid. Je wilt de keuken dan ook precies kunnen afstemmen op jouw persoonlijke wensen, bij de showroom of keukenwinkel van jouw eigen keuze! Daarom hebben we ervoor gekozen de appartementen exclusief keuken te leveren. Hou er wel rekening mee dat jouw droomkeuken pas wordt geplaatst na oplevering van het appartement.

Badkamer

De badkamer speelt een steeds grotere rol in ons wooncomfort. Een plek om tot rust te komen en te genieten van een moment voor jezelf. Het appartement wordt opgeleverd inclusief een badkamer die is voorzien van goede kwaliteit sanitair. Uiteraard staat het je helemaal vrij voor een andere invulling te kiezen. Tenslotte bepaal jij helemaal zelf hoe belangrijk je badkamer voor jou is!

Heb je interesse in een woning?