Voor elk wat wils

Hanzekade heeft een heel gevarieerd en duurzaam woningaanbod. Starter of doorstromer, kleiner of groter gezin, iedereen kan hier iets vinden. In fase 2 worden langs de kade karakteristieke grachtenpanden en herenhuizen gerealiseerd die de sfeer ademen van mooie historische Hanzesteden als Kampen en Deventer, met hun kleurrijke bedrijvigheid en afwisselende straatbeeld. In de straat ernaast doen de huizen denken aan de tuindorpen van weleer, en even verderop vind je stoere compacte stadswoningen. Die diversiteit en levendigheid maken Hanzekade tot een buurt met een geheel eigen gezicht.

 

Karakteristieke grachtenpanden

De 13 stijlvolle ruime panden aan de gracht doen denken aan de kades van oude Hanzesteden. Variatie en karakter zijn de sleutelwoorden. Je hebt hier echt iets te kiezen. Deze grachtenpanden zijn ideaal voor bijvoorbeeld gezinnen die meer ruimte willen. Binnenshuis is er comfort en luxe, achter een diepe tuin, en aan de voorkant ruimte voor een terras met uitzicht op de gracht: een heerlijke plek om op een bankje nog even van de avondzon te genieten.

Stijlvolle herenhuizen

De 3 herenhuizen in Hanzekade combineren een klassieke uitstraling met moderne gemakken. Denk aan ambachtelijk metsel- en pleisterwerk en fraaie houten raamkozijnen tezamen met vloerverwarming en een fris en aangenaam binnenklimaat. Elk herenhuis is net even anders dan de andere twee, maar met drie slaapkamers en een ruime zolder zijn ze alle drie uitermate geschikt voor bijvoorbeeld gezinnen met opgroeiende kinderen en gewoon voor iedereen die met stijl en comfort wil wonen.

Dorpswoningen

De 5 dorpswoningen van Hanzekade bevinden zich aan de Amelandhof, een kort straatje dat uitkomt op de gracht. Deze straat ademt een landelijke, kleinschalige sfeer waarin je je snel thuis voelt. Geschikt voor onder meer starters en jonge gezinnen. En ook hier is veel te kiezen, afhankelijk van je persoonlijke smaak en woonwensen: twee of drie woonlagen, iets meer of iets minder tuin, stoer of warm.

Stoere stadswoningen

Ideale huizen voor starters en jonge gezinnen. 12 stoere woningen voorzien van alle moderne gemakken. Comfortabel en duurzaam, met lage maandlasten. Praktisch ingedeeld met twee woonlagen. De woningen zijn zo gebouwd dat ze een stukje boven straatniveau liggen, zodat je ook op de begane grond privacy en een fraai uitzicht hebt. In je eigen achtertuin zit je heerlijk vrij en beschut. Een veilige speelplek voor kinderen, een groene oase voor jezelf. Zet je stoel neer en geniet.

WONINGSELECTOR klik op de woning

* Disclaimer: aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend *

Vraag de projectinformatie
en brochures aan